Reclame

Zo af en toe, en nog wel eens vaker, word ik wel zo moe van alle reclames. Niet omdat ik niet van reclames houd, maar als ze niet kloppen . . .
Ik zal er hier proberen een rijtje van bij te houden en daar mijn eigen ideeën over spuien 🙂

Neem nu Friese Vlag, met haar Latte Melk. Nu ook in de verse variant, want houdbaar was die overbodige ongein er al. De betere oplossing?
gewoon, magere melk. Dat je je dat niet kan voorstellen snap ik, zo verging het mij ook zo’n 35 jaar geleden toen ik in Zwitserland woonde en in de Horeca werkte. Daar hadden ze er toen al veel langer ervaring mee dan wij Hollanders in de jaren ’80.
Hoe het werkt? Op de huishoudelijke manier, melk in een kan goed opkloppen (hand/batterij kloppertje) en daarna even opwarmen in de magnetron. Ik kan de kan omkeren, eruit vallen doet het als het klaar is echt niet 🙂

This entry was posted in Belevenissen, mmmmm, lekkere hapjes. Bookmark the permalink.

Comments are closed.