Miekk – ZES MAFFE TOPPERS

Miekk,
geboren op 26-03-1963 in Beverwijk, als dochter van hard werkende Horeca-ondernemers, getogen als kind van het strand van Wijk aan Zee.

Gek van paarden en alles eigenlijk dat met dieren te maken had (en heeft). Na de MAVO op 16 jarige leeftijd verhuist naar de kop van Drenthe. Daar veel met paarden gewerkt en na een opleiding tot kostuumnaaister toch in de hotelwereld gaan werken. Het was me nu eenmaal met de paplepel ingegeven. Na 5 jaar als ‘stadse-juffer’ uit de Randstad was ik toch eigenlijk niet helemaal thuis in het Noorden. Na eerst nog een jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt, teruggegaan naar de Randstad.

Nog steeds werkend in de Horeca, mijn ex-genoot leren kennen op Slot Zeist, getrouwd in 1988. In dit huwelijk zijn 3 kinderen geboren: Jochem (1990), Angelique (1993-1993) en Kirsten (1994). Na 16 jaar vielen de puzzelstukjes op hun plek. De koek was op, het huwelijk strandde.

Werken in de Horeca was sinds de geboorte van onze eerste al niet meer aan de orde, na office- en managementfuncties was de stap naar een kantoorbaan goed te maken. Laat maar zien wat je kan, was het motto van mijn werkgever. Dat deed ik, zij deden er nog een opleiding bij, welk totaalplaatje de titel Legal Assistent Notariaat opleverde. Onroerend Goed (door mij vaak, niet helemaal terecht maar wel liefkozend, de ‘stenen’ genoemd), Vennootschapsrecht, Personen- en Familierecht, in de loop der jaren werd en is het kennis en werkgebied steeds ruimer en breder geworden.

Met een co-ouderschap regeling en soms wat tijd over, tijd gekregen voor de nooit verdwijnende liefde voor paarden. Tja, een aanbod om een stoer paard rijklaar te maken laat je dan niet lopen. En door dat stoere paard leerde ik mijn huidige man kennen. Ook hij heeft kinderen, Kim (1989) en Wendy (1992), samen vier. Kinderen waaraan ‘buitenstaanders’ niet zien of merken dat dit geen ‘echte’ broer en zussen zijn. We zijn zes verschillende persoonlijkheden, maar met ons allen één geheel:

ZES MAFFE TOPPERS


Comments are closed.