Frustratie geeft inspiratie

Frustratie,
wat moet je er mee,
wat kun je er mee.
Je afreageren,
op volle kracht, vooruit!

En zo begon ik aan een lap vasten die de basis moest worden voor een stola. Afgelopen zondag heb ik het boek van Adinda’s World gekocht. Ik ben al even helemaal verliefd op haar stola in Delftsblauw 😍
‘n Bolletje van dit, bolletje van dat, ‘t voordeel is, ik bewaar nog wel eens wat. Maar de juiste kleuren, nee die had ik niet. Wel andere restantbollen die ‘misschien ooit nog wel eens van pas zouden komen’.

Adinda ‘s uitspraak “vrij haken is als verdwalen” )1
kan ik goed waarderen, een patroon volgen is voor mij iets lastigs, iets waartoe ik mezelf echt toe moet dwingen.

Haken op hoge snelheid, m’n frustratie (ontstaan door het verplicht met pootje omhoog zitten omdat m’n teen niet kon buigen bij het stoten en dus brak 😠) afreageren, al tellend merken dat het veel te groot wordt, uithalen opnieuw beginnen en dan verandert de frustratie langzaam aan in inspiratie en gaat m’n haaknaald z’n eigen weg. Dit keer verdwaal ik niet,
ik kom thuis

)1
uit: Adinda’s World, van Adinda Zoutman, oa verkrijgbaar bij Basic Lodge via deze link

This entry was posted in Belevenissen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply