Snoep verstandig …

Lekkerbekken,
dat zijn we zeker en onze naam helpt ons hiermee wel een handje 🙂

Spekkies-toffies-dropjes-chocolade het zijn niet eens onze grootste verleidingen. Kaas-worst-olijven-rouwkost, een groot genot om hier een schaaltje vaan leeg te nassen. De hartige hap, daar doen we het voor!

Het ‘Nieuwe Eten’,
gezond, liefst biologisch, zonder toevoegingen en vooral zonder suiker. De ‘nieuwe’ media staat er vol mee.
Biologische groente . . . ik geloof dat ik iets gemist heb. Ik ben opgegroeid met de wetenschap dat groente uit de tuin komt. Gewoon uit de klare grond. Is er dan nu groente die in een fabriek gemaakt wordt? En die biologische katoen waar kleding van gemaakt wordt, ik leerde dat katoen aan een plant groeit, de katoenplant en daardoor een natuurlijk product is. We leven inmiddels in 2016, ik ben vrouw, blond en boven de 50. Dat zal het zijn 🙂

Met veel plezier lees ik allerlei soorten ‘gezonde eten’ en recepten blogs. Met kop en schouders steekt die van Monique van der Vloed (Meukvrij met Monique)er boven uit. Wat zij niet allemaal uitpluist wat er niet klopt aan onze voeding. Iedere keer sta ik er weer versteld van hoe we misleid worden door de producenten en hoeveel rotzooi er in ons dagelijks eten en drinken zit.

Een andere pagina waar ik graag de berichten van lees is van Marlon Sebel (Lekker eten met Marlon). Geweldig wat een verzameling simpele, gezonde maar vooral heerlijke recepten. Van kruidenmengsels tot een volledige maaltijd.

En voor wie verslaafd is aan de wereldrecepten is er ook een pagina om deze helemaal meukvrij te kunnen maken. Deze vind en nog heel veel andere recepten meer bij Life’s About – food * familie * lifestile

Al met al, wij eten bewust. Misschien niet altijd 100% meukvrij, wel altijd lekker. Dat zijn we aan onze naam verplicht 😉

#snoepisdenaamaangenaam

This entry was posted in mmmmm, lekkere hapjes. Bookmark the permalink.

Comments are closed.