De tweede zondag in mei . . . . .

voor velen standaard Moederdag. Een ieder die mij c.q. ons kent weet al waarmee het bovenstaande dient te worden aangevuld, namelijk:
‘het is iedere dag moederdag, vaderdag, kinderdag en dierendag’ en zo nog meer.

Natuurlijk is het leuk als je als moeder in het zonnetje gezet wordt, absoluut. Maar om daar nu speciaal een dag voor in het leven te roepen . . .  Een dag die ook steeds maar commerciëler wordt uitgebuit. Goed voor de commercie, maar volledig langs de originele gedachte waarop moederdag gebaseerd is. Cadeau is geen synoniem van waardering, en juist waardering is dat waar moederdag op gebaseerd is.

Dit jaar is voor ons de tweede zondag in mei geen gewone zondag, het is Acht Maffe Toppers-dag. Om 10.00 uur worden we verwacht in Delft. Raúl Neijhorst zal een fotoshoot met ons doen. De uitgezochte outfits liggen de avond ervoor al klaar, vroeg uit de veren om onze haren te stylen, make-up te verzorgen en nagels te lakken. Onze mannen hebben het toch een stuk makkelijker . . .

Onze oudste is de drempel over, met haar zalm rood-roze Ka gaat ze voorop! Maar ja, Raúl Neijhorst is voor haar heel bekend terrein. Al vaker stond zij bij hem voor de lens 😉 De studio voor deze dag is ingeruimd in een oud pand van Rijks Waterstaat. Zij hebben het niet meer in gebruik, de huidige bewoners zijn creatieve mensen van allerlei Art.

Helpende handen (Lisette en Sylvie) helpen Raúl om ons in de juiste ‘poses’ te laten staan, per slot van rekening zijn er 7 van de 8 leek op het gebied van modellenwerk. Al snel is het een dolle boel. Er wordt heel wat afgelachen, om niets en om alles. Veel van de foto’s staan we dan ook op met dichte ogen of afgedraaid hoofd. Voor extra fun hadden we een voorraadje naam-producten bij ons, onze een na oudste wist ons nog te verrassen en Raúl te verbazen met zijn extra outfit. En echt, Superman viel erbij in het niet).

Raúl weet er echter genoeg foto’s te maken die om in te lijsten zijn, veel meer dan dat we verwacht hadden. Gezien de hoeveelheid zullen we er nog even op moeten wachten, onderstaand dan ook (tijdelijk) een impressie gemaakt van ruw onbewerkt materiaal.

Uitgeblust en benieuwd naar de nog onze kant uit komende CD keren we terug naar het Almeerse, alwaar door deze en gene toch ook nog andere verplichtingen zijn voor deze tweede zondag in mei . . . . .

(Voor alle bovenstaande foto’s geldt  ©Raúl Neijhorst (ruw materiaal))

Tot slot, Raúl Neijhorst, dank voor deze fantastische 2e zondagochtend in mei, een hele mooie dag voor acht Maffe Toppers 🙂 de hier geplaatste foto’s zijn slechts een paar van het geheel, de selectie die we gemaakt hebben uit de gemaakte foto’s bedraagt een kleine 50 foto’s die het absoluut stuk voor stuk waard zijn om te worden ingelijst!

Voor degenen die ook die meer willen zien van Raúl, neem eens een kijkje op een van zijn websites:
www.raulneijhorst.nl of www.purevisions.eu

daarnaast is Raúl ook op FaceBook te vinden:
www.facebook.com/raulneijhorst

onderstaande foto, behind the scenes is gemaakt door Sylvie Sonn (een collega van Raúl) met haar telefoon, waarvoor dank 🙂 een leuke aanvulling!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Belevenissen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.