Stamppot zoete aardappel met broccoli roosjes.

Broccoli,
we eten het al op verschillende manieren, maar soms wil je wel eens wat anders ๐Ÿ˜Š

Ik gebruikte voor 2 personen:
2 middelgrote zoete aardappelen
de roosjes van broccoli stronk
1/2 bakje tapas zongedroogde tomaatjes klein gesneden
1/2 bakje kleine bolletjes geitenkaas
150 gr. uitgebakken spekjes of 1 tl tuinkruiden bouillon (geen zout toegevoegd).

Aardappelen in kleine blokjes snijden, met wat water aan de kook brengen, na 5 minuten de broccoli roosjes erbij doen. Als de aardappelstukjes gaar zijn dit afgieten en grof stampen met een lik boter en een klein scheutje melk (of een lepel crรจme fraรฎs in plaats van de boter en melk). Roer de tomaatjes, geitenkaas en uitgebakken spekjes (of boullionpoeder) er door.
Eet smakelijk ๐Ÿฅ”๐Ÿฅฆ๐Ÿ…๐Ÿง€

En de stronk,
daar heb ik de volgende dag soep van gemaakt ๐ŸŒท

This entry was posted in mmmmm, lekkere hapjes. Bookmark the permalink.

Comments are closed.