Covid #19

In ons groepje Haakmustjes deelde een van ons vorige week al een linkje om mondkapjes te haken, dat moest worden uitgeprobeerd. Helemaal toen een van de andere al meldde dat ze erg prettig in gebruik zijn. Link geprobeerd en er m’n eigen draai (uiteraard) aan gegeven toen m’n haaknaald op pad ging.
De eerste is klaar en ik weet al wat ik er anders aan wil, om een betere pasvorm (afsluiting) te krijgen. M’n haaknaald mag zo weer aan de wandel, m’n prototype heb ik zoals jullie hier kunnen zien toch eerst volledig afgemaakt. Ik heb er nu een stukje keukenrol ingedaan, volgens de ‘Knip’ werkt koffiefilter uitstekend (95%). Nu nog bedenken hoe we ze leuk kunnen pimpen . . . 😉

Voor meer informatie over het gebruik en wassen van het mondkapje verwijs ik je graag naar de pagina van Renske Creatief. Bij haar vind je hier veel informatie over. Zij maakt mondkapjes van stof, maar wat betreft gebruik van filters en wasvoorschriften is er geen verschil 🙂

Hieronder vind je het patroon, inmiddels de definitieve versie. Wil je het originele (foto) bestand hebben? Stuur een email naar bestelling@steekmarkeerders.nl en ik stuur hem je toe (het is een beter leesbaar A4 formaat dan ik op de website kan plaatsen).

‘Find Joy in the Journey’
Groetjes Miekk
🌷🌷🌷

#2020 #MiekksLOOK #eigenontwerp #mondkapje #patroon #Corona #covid19

This entry was posted in Belevenissen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.