Gezien op TV – Veenendaal

Negen maanden geleden opende de eerste winkel Gezien op TV haar deuren op de Traay in Driebergen.  In deze winkel worden (zoals de naam al zegt) de producten verkocht welke normaal alleen via de TV programma’s aangeprezen en besteld kunnen worden.

Tja, goed idee met goed gevolg en na maanden van hard werken bleek de inhoud van de winkel uit z’n jasje te groeien en werd gezocht naar een ander pand. Dit werd gevonden in Veenendaal, locatie Scheepjeshof 88.
En zo sloot de deur in Driebergen op 22 oktober voor de laatste keer. In de afgelopen anderhalve week is er hard gewerkt op de nieuwe locatie. Twee keer zoveel oppervlakte en een grote etalage pui, televisie schermen waar de ‘infocommercials’ op worden vertoont. Naast alle artikelen in de schappen zijn er displays met showmodellen. Het voordeel van de winkel tegenover de reclamezenders. Hier kun je het product vasthouden, bekijken, advies vragen en, zeker niet onbelangrijk, direct meenemen.

Team van Gezien op TV, heel veel SUCCES !


This entry was posted in Belevenissen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.